ervaringen

Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar
t: 06 447 944 94

Ervaringen van klanten

Hadewijch van Doorn: “Ik voelde me meteen op mijn gemak”

“Na de overgang merkte ik dat mijn lichaam wat uit balans voelde. Steeds wat kleine ongemakken, pijntjes en minder soepelheid ondanks dat ik voldoende beweeg en al jaren wekelijks yogales volg. Van een vriendin hoorde ik dat zij veel baat had bij osteopathie en zodoende heb ik bij Martijn een afspraak gemaakt. Ik voelde mij meteen op mijn gemak door de aandacht en respectvolle manier van benaderen. Na een aantal behandelingen voelde ik mij energieker en lekker in mijn vel. Nog steeds ga ik er regelmatig heen. Ik zie de behandelingen van Martijn als een ondersteuning om vitaal te blijven.”

Simon Zwart: “Ik had al twee weken de hik”

“Ik had al twee weken lang de hik, dag en nacht. Nu had ik wel vaker een dag of meer de hik gehad, maar nog nooit zo lang achter elkaar. Ik sliep er niet van, het putte me uit, ik werd er helemaal gek van! De dokter had me wel iets voorgeschreven, maar dat hielp niet. Toen een kennis me aanraadde bij Martijn Stoll langs te gaan, dacht ik: ik kan het altijd proberen, baat het niet, dan schaadt het niet.

Tijdens de behandeling werkte hij niet alleen op mijn middenrif maar op verschillende lichaamsdelen. Het schijnt dat alles met elkaar in verband kan staan.

Of het hielp, zou later blijken. Ik ging in elk geval nog hikkend de deur uit.

Maar de volgende dag werd ik wakker zonder hik… Ik wist niet wat ik meemaakte, wat een bevrijding! Ik heb meteen gebeld om het te melden. En die vervolgafspraak die we voor de zekerheid hadden gemaakt, was niet meer nodig.”

Haamid Dinka: “Geen last meer van mijn knieblessure!”

“Nadat ik een marathon strompelend, door een knieblessure, had uitgelopen besloot ik rust te nemen en voorlopig te stoppen met hardlopen. Na een aantal maanden was er nauwelijks verbetering en besloot ik toch maar weer wat te gaan bewegen. Vijf trainingen verder werden de klachten er niet beter op. Daarna volgde een lange weg van huisarts naar fysiotherapie, ontstekingsremmers, rust en weer proberen. De moed zakte steeds verder in mijn schoenen. Als laatste strohalm besloot ik osteopathie uit te proberen. Het bleek dat de blessure van mijn knie bij mijn voet vandaan kwam. Na een aantal sessies bij Martijn had ik geen last meer van mijn knieblessure! Ik loop nu pijnvrij en ik kom sterker terug als waar ik gestopt was.”